Μεταπτυχιακά & Διδακτορικά Προγράμματα στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Μετά την απόκτηση του πτυχίου πολλοί νέοι βρίσκονται μπροστά στο  δίλημμα, αν πρέπει να μπουν αμέσως στον εργασιακό κόσμο, ή να συνεχίσουν τις εκπαιδευτικές διαδικασίες και την ενίσχυση των γνώσεών τους, διά  μέσου της παρακολούθησης ενός μεταπτυχιακού προγράμαματος  (master) ή ενός σεμιναρίου εξειδίκευσης.

Σκοπός είναι να αποκτήσουν πιο εξειδικευμένες δεξιότητες στους  διάφορους τομείς από εκείνες που απέκτησαν κατά την διάρκεια των προπτυχιακών τους σπουδών και να δώσουν προτεραιότητα πλέον στις έμφυτες κλίσεις και στο ταλέντο που εξελίχθηκαν κατά την διάρκεια των σπουδών τους. Όλα αυτά θα αποδειχθούν αποφασιστικά για την μελλοντική επιστημονική και επαγγελματική καριέρα του καθενός.

Image

ιταλικά πανεπιστήμια στο πλαίσιο της πλούσιας και διαφοροποιημένης τους εκπαιδευτικής προσφοράς, προβλέπουν την οργάνωση, την ανάπτυξη και τον συντονισμό ΜΠΣ, σεμιναρίων εξειδίκευσης και διάφορες άλλες δραστηριότητες συνεχιζόμενης και διά βίου εκπαίδευσης, που μπορούν τώρα πλέον να υλοποιηθούν και εξ αποστάσεως.

Η μεταπτυχιακή εκπαίδευση λοιπόν, δεν είναι πια αποκλειστικότητα μόνο των πανεπιστημίων, αλλά σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό αναπτύσσονται συνεργασίες ανάμεσα σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς με σκοπό να προσφέρουν μια πρακτική εκπαίδευση σε στενή επαφή με τον κόσμο της εργασίας και την πραγματική οικονομία. Η υλοποίηση των μεταπτυχιακών σπουδών πρέπει να αντανακλά τους στρατηγικούς στόχους και την επιστημονική γνώση του κάθε πανεπιστημίου και να είναι σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την προσφορά του στην διάρκεια της ύπαρξής του.

Image

Τα μεταπτυχιακά προγράμματα που επιλέξαμε ακολουθούν τις σύγχρονες ευρωπαϊκές επιστημονικές εξελίξεις, είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των εργαζόμενων φοιτητών και αναγνωρίζονται δε, με την μέγιστη μοριοδότηση του ελληνικού δημοσίου (μαζί με τα μόρια της ξένης γλώσσας), που ορίζει η ελληνική νομοθεσία.

Σας παρουσιάζουμε 42 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε 5 επιστημονικά πεδία και 10 πανεπιστήμια.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ

Δείτε τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα ανάλογα με τον τομέα που σας ενδιαφέρει!

Επιστήμες της Αγωγής

Επιστήμες της Αγωγής

Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Ψυχολογία

Ψυχολογία

Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Νομική

Νομική

Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Τεχνολογία

Τεχνολογία

Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Επιστήμες της Διοίκησης

Επιστήμες της Διοίκησης

Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Επιστήμες της Υγείας

Επιστήμες της Υγείας

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

 

συνεργαζομενα πανεπιστημια

Μερικά απο τα Ιταλικά Πανεπιστήμια που συνεργαζόμαστε για τα μεταπτυχιακά σας προγράμματα.

καταταξη πανεπιστημιων

Οι κατατάξεις των πανεπιστημίων που συνεργαζόμαστε 2021-2022 www.censis.it

Image

 

logo

Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών
σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα Ιταλικά Πανεπιστήμια

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Γραφεία

Ιταλία:
Via Ulisse Nurzia 26
67100 L’Aquila Italy

+39 0862 580879

Ελλάδα:
210 220.9267690 696.6009

 info [at] aess.gr